Curs bucatar

Tags :

Categorie : Cursuri

Bucãtarul realizeazã preparate culinare dupã diferite retete care sã satisfacã exigentele consumatorilor. În acest scop, el se ocupã de pregãtirea produselor alimentare pentru gãtit. Mãsoarã cantitãtile necesare, le amestecã progresiv conform retetei, le pune la dospit, fermentat, copt sau fiert. Dupã ce preparatele culinare au fost pregãtite, urmeazã împãrtirea lor în portii.

Bucãtarul utilizeazã în activitatea sa diferite produse alimentare, unelte si masini cu ajutorul cãrora transformã alimentele în preparate culinare. Ca unelte si masini utilizate mai frecvent pot fi enumerate: cutite, satârul, robotul de bucãtãrie, masini de curãtat si de tãiat zarzavat, masini de tocat, masini de amestecat, friteuza, cuptoare clasice sau cu microunde, agregate frigorifice.


2 Comments

Sarbusca Catalina

18 septembrie 2017 at 2:21 pm

Buna ziua! As dori sa fac un curs de bucatar unde as putea ă vin pentru mai multe detalii?

Devis

25 septembrie 2017 at 5:37 pm

Buna ziua !!vreau sa incep in curs vreau sa stiu cand se incepe ??

Leave a Reply

*