Curs coafura

  • 5

Curs coafura

Tags :

Category : Cursuri

        Practicantii unei astfel de ocupatii realizeaza activitatii de îngrijire, ondulare întindere si aranjare a parului în mod estetic prin diverse mijloace si tehnici. Taie aranjeaza si da forma parului,tinând seama de preferinta clientului, tipul de par, trasaturile faciale, utilizând aparate electrice, foarfeci, trimmere sau brici. Ofera consultanta clientilor în realizarea stilurilor de coafura în raport cu particularitatile parului, trasaturile fizice, eveniment, dar si în ceea ce priveste îngrijirea parului si utilizarea unor produse naturale sau vopsele. Oxigeneaza, vopseste sau nuanteaza parul utilizând aplicator sau perie, respectând pasii vopsitului parului.

Executa retusuri si/sau pieptanaturi la cererea clientilor. Ofera clientilor instructiuni(sfaturi) privind tehnicile de spalare, îngrijire,vopsire, aranjare a parului în functie de caracteristicile acestuia. Aplica apa sau solutii de fixare, întarire sau volumizare a parului, utilizând bigudiuri, rulouri, placa sau drot pentru a întinde sau încreti parul. Trateaza parul pentru al repara sau ai da stralucirea, rezistenta si elasticitatea prin aplicarea unor creme si masti de par.

Sfatuieste clientul sa apeleze al tratament medical pentru afectiuni cronice sau contagioase ale scalpului sau caderii parului. Recomanda si explica utilizarea cosmeticelor, lotiunilor destinate hidratarii sau lubrifierii pielii si care îmbunatatesc sau restaureaza aspectul natural al pielii si parului.

Aranjeaza si aplica peruci sau mese în functie de instructiunile primite, monstre, schite, fotografii. Realizeaza servicii de extindere a parului la cererea clientilor. Instruieste sau supervizeaza alti stilisti, coafori sau asistenti. Comercializeaza produse de specialitate clientilor.


5 Comments

contascu andreea

12 septembrie 2017 at 5:32 pm

Pretul?

Babanu

7 octombrie 2017 at 6:55 pm

Buna seara când se mai fac înscrieri?? Practica unde se va face? Mulțumesc

Andreea iacob

25 octombrie 2017 at 3:00 pm

Mai este valabil? As dori sa ma inscriu.

Adelina Rusu

27 octombrie 2017 at 8:32 am

Buna….unde se desfasoara practica si cate ore in total de practica?

Leave a Reply

*