Curs barman

Barman Barmanul se ocupã de aprovizionarea cu bãuturi de diferite sortimente, cu prepararea si servirea lor într-un local de alimentatie publicã (restaurant, bodegã, bar, bufet) Face propuneri de aprovizionare a barului cu sortimente de bãuturi variate si în cantitãti suficiente fatã de cerintele consumului, gestioneazã bãuturile, utilajul si inventarul de servire. Preparã si serveste bãuturile. Prepararea bãuturilor, cere din partea barmanului atentie pentru respectarea amestecurilor si a exactitãtii cantitãtilor prevãzute sau solicitate. În activitatea sa, barmanul foloseste diverse materiale: carnetel, creion, monedã divizionarã, liste de bãuturi, borderou de plãti si bonuri de marcaj. Pentru serviciul propriu-zis sunt necesare: frapiere, pahare, sticle, sifoane, platouri, clesti, servete s.a

Mai multe cursuri din cateoria: Turism, hoteluri, restaurante

Cateva recomandari ...

Diplomele noastre sunt recunoscute in ...

Mai multe detalii despre examenul de absolvire

Acest curs este acreditat conform ...